© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

FOTBOLLSRESOR

Res med din förening, ledare, laget, styrelsen, företaget eller kompisgänget till någon av Europas bästa ligor och upplev fotboll när det är som allra bäst. Se världens bästa fotbollslirare, mäktigaste arenorna och städerna runt om i Europa. SBG Travel & Event arrangerar resor till samtliga ligor i Europa inklusive landslag där vi står inför en spännande höst och sommar med EM 2020.

1/1

EM-Slutspelet

Följ vårt folkära landslag under EM kvalet till hösten ex. på Färöarna i september eller Malta i oktober och framförallt förhoppningsvis under EM slutspelet nästa sommar!

Vi samarbetar tillsammans med Gula Väggen vid denna typ av evenemang. Kika gärna in på www.gulavaggen.nu för mer information och inspiration. 

1/1

Premier League

Premier League, som många anser är den ¨riktiga¨ ligan. Res med oss till någon av alla städer och upplev fotbollskulturen och engelsk fotboll när den är som bäst. Se ditt favoritlag under en weekend under hösten/vintern i ex. Liverpool, Manchester eller London.

1/1

​Bundesliga
Bundesliga, tysk fotboll måste upplevas på plats, en liga med deras magiska supporterkultur och en av Europas bästa ligor. Att vara på plats på Signal Iduna Park och se/uppleva den berömda gula väggen när Borussia Dortmund spelar ger garanterat ståpäls!

1/1

Ligue 1

Ligue 1, en ofta bortglömd liga sedan Zlatan lämnade Paris Saint-Germain. Franska ligan håller alltid hög klass och det är alltid bra tryck på läktarna och det i kombination att Frankrike är ett fantastiskt fint land gör det inte sämre. Ett café i Paris går alltid hem!

1/1

Serie A

Serie A, den italienska klassiska ligan med mängder av storstjärnor i Milan, Inter, Roma, Lazio, Juventus, ja raden är lång av storlag. Kombinera resan med fotboll i världsklass, besök en vingård och upplev matkulturen. Även om Italien andas fotboll så finns det så mycket mer- det måste helt enkelt upplevas på plats.

1/1

Premiera Liga
Premiera Liga, Portugals högsta liga med storlag som Benfica, Sporting Lissabon, Porto mfl. talar för sig självt. Ett fotbollsälskande land med en euforisk läktarkultur. Passa på att spela golf, prova vin i kombination med det magiska köket och toppa med en fotbollsmatch då är Portugal väl värt varenda krona!

1/1

Europa Leauge
Europa League, en klassisk turnering för klubblag, vem minns inte Östersunds framfart för ett par år sedan eller när IFK Göteborg tog hem titeln två gånger på 80-talet. Ligan spelas över hela Europa med lag från alla länders klubblag. Europa League är en ¨lillasyster¨ till den högre rankade Champions League men är helt klart värd att besöka.

1/1

Champions Leauge
Champions League, den högst rankade ligan för klubblag, fotbollens Formel 1 som måste upplevas på plats för en fotbollsälskare. De allra bästa lagen i alla ligor i Europa gör upp om mästartiteln som avgörs med den klassiska finalen varje år i maj. Här görs slutspurten upp ofta med tungviktare som Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Bayern München, FC Barcelona mfl och i år avgjordes finalen i Madrid mellan Tottenham och Liverpool FC där Liverpool stod som segrare!

1/1

Övriga ligor
Övriga ligor SBG Travel & Event arrangerar resor till samtliga ligor men ovanstående är de som är mest publikdragande. Önskar du något annat så fixar vi självklart det också!

Gör din intresseanmälan här.
arrow&v