FOTBOLLSRESOR

Res med din förening, ledare, laget, styrelsen, företaget eller kompisgänget till någon av Europas bästa ligor och upplev fotboll när det är som allra bäst. Se världens bästa fotbollslirare, mäktigaste arenorna och städerna runt om i Europa. SBG Travel & Event arrangerar resor till samtliga ligor i Europa inklusive landslag där vi står inför en spännande sommar med EM 2020.

1/1

Serie A

Serie A, den italienska ligan med mängder av storstjärnor, inte minst nu då det åter råder ZLATAN feber i Milan.

Klassiska lag som Inter, Roma, Lazio, Juventus, ja raden är lång av storlag. Kombinera resan med fotboll i världsklass, besök en vingård och upplev matkulturen. Även om Italien andas fotboll så finns det så mycket mer- det måste helt enkelt upplevas på plats.

1/1

Premier League

Premier League, som många anser är den ¨riktiga¨ ligan. Res med oss till någon av alla städer och upplev fotbollskulturen och engelsk fotboll när den är som bäst. Se ditt favoritlag under en weekend under hösten/vintern i ex. Liverpool, Manchester eller London.

1/1

Bundesliga
Bundesliga, tysk fotboll måste upplevas på plats, en liga med deras magiska supporterkultur och en av Europas bästa ligor. Att vara på plats på Signal Iduna Park och se/uppleva den berömda gula väggen när Borussia Dortmund spelar ger garanterat ståpäls!

1/1

Ligue 1

Ligue 1, en ofta bortglömd liga sedan Zlatan lämnade Paris Saint-Germain. Franska ligan håller alltid hög klass och det är alltid bra tryck på läktarna och det i kombination att Frankrike är ett fantastiskt fint land gör det inte sämre. Ett café i Paris går alltid hem!

1/1

Premiera Liga
Premiera Liga, Portugals högsta liga med storlag som Benfica, Sporting Lissabon, Porto mfl. talar för sig självt. Ett fotbollsälskande land med en euforisk läktarkultur. Passa på att spela golf, prova vin i kombination med det magiska köket och toppa med en fotbollsmatch då är Portugal väl värt varenda krona!

1/1

Europa Leauge
Europa League, en klassisk turnering för klubblag, vem minns inte Östersunds framfart för ett par år sedan eller när IFK Göteborg tog hem titeln två gånger på 80-talet. Ligan spelas över hela Europa med lag från alla länders klubblag. Europa League är en ¨lillasyster¨ till den högre rankade Champions League men är helt klart värd att besöka.

1/1

Champions Leauge
Champions League, den högst rankade ligan för klubblag, fotbollens Formel 1 som måste upplevas på plats för en fotbollsälskare. De allra bästa lagen i alla ligor i Europa gör upp om mästartiteln som avgörs med den klassiska finalen varje år i maj. Här görs slutspurten upp ofta med tungviktare som Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Bayern München, FC Barcelona mfl och i år avgjordes finalen i Madrid mellan Tottenham och Liverpool FC där Liverpool stod som segrare!

1/1

Övriga ligor
Övriga ligor SBG Travel & Event arrangerar resor till samtliga ligor men ovanstående är de som är mest publikdragande. Önskar du något annat så fixar vi självklart det också!

Gör din intresseanmälan här.
arrow&v
Allmäna resevilkor för paketresor
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Då det just nu finns många som fundera på regler kring bokningar/ avbokningar pga det nya Corona viruset, så länkar vi HÄR till de riktlinjer UD har kring viruset.

Om ni klickar på SRF loggan kommer ni till de "Allmänna villkoren för paketresor".

Klickar ni HÄR kommer ni till SRFs riktlinjer gällande Corona viruset.

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GDPR

SBG Travel & Event sparar huvudbokarens och medresenären/medresenärernas namn, e-post och mobilnummer.

Genom att betala depositionen godkänner huvudbokaren och medresenären/medresenärerna lagrande av personuppgifter enligt lagen om GDPR. Huvudbokaren och medresenären/medresenärerna kan när som helst efter angivet utcheckningsdatum avkräva SBG Travel & Event att radera lagrade personuppgifter genom att maila info@sbgtravelevent.se