EVENT, GRUPP-, AFFÄRS OCH KONFERENSRESOR

Planerar ni en resa med företaget, idrottsföreningen eller kompisgänget? SBG Travel & Event skräddarsyr er resa utefter era ramar och önskemål. Vi hjälper er bland annat med flyg, hotell, transfer, middagsbokningar, konferenslösningar och förslag på aktiviteter på plats. 

Ja ni förstår, allt helt enkelt!

Fallby och Johannesson

Fallby och Johannesson AB och SBG Travel & Event AB kan nu erbjuda ett komplett upplägg med föredrag, grupp/personlig utveckling kombinerat med ett fantastiskt resmål för avkoppling, aktiviteter och upplevelser.

Våra upplägg anpassas efter era önskemål som kryddas med aktiviteter utöver det vanliga.

Markus Johannesson har arbetat på Ricoh Sverige AB i olika ledande roller, de sista åren med nationellt ansvar. Efter 325 allsvenska matcher med Örgryte och Djurgården är han idag också både uppskattad föredragshållare samt expertkommentator i fotboll på SVT.

 

Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare och före detta landslagsman i bordtennis. Efter tio år som ansvarig för idrottspsykologi på Svenska fotbollförbundet arbetade han fram till 2018 i FC Köpenhamn. Johan är författare till flera böcker inom idrottspsykologi. Idag är hans största uppdrag i elitidrotten hos Örebro SK i herrallsvenskan i fotboll.

 

Kontakta oss på info@sbgtravelevent.se för mer information! 

Allmäna resevilkor för paketresor
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Då det just nu finns många som fundera på regler kring bokningar/ avbokningar pga det nya Corona viruset, så länkar vi HÄR till de riktlinjer UD har kring viruset.

Om ni klickar på SRF loggan kommer ni till de "Allmänna villkoren för paketresor".

Klickar ni HÄR kommer ni till SRFs riktlinjer gällande Corona viruset.

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GDPR

SBG Travel & Event sparar huvudbokarens och medresenären/medresenärernas namn, e-post och mobilnummer.

Genom att betala depositionen godkänner huvudbokaren och medresenären/medresenärerna lagrande av personuppgifter enligt lagen om GDPR. Huvudbokaren och medresenären/medresenärerna kan när som helst efter angivet utcheckningsdatum avkräva SBG Travel & Event att radera lagrade personuppgifter genom att maila info@sbgtravelevent.se