© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

EVENT, GRUPP-, AFFÄRS OCH KONFERENSRESOR

Planerar ni en resa med företaget, idrottsföreningen eller kompisgänget? SBG Travel & Event skräddarsyr er resa utefter era ramar och önskemål. Vi hjälper er bland annat med flyg, hotell, transfer, middagsbokningar, konferenslösningar och förslag på aktiviteter på plats. 

Ja ni förstår, allt helt enkelt!

Fallby och Johannesson

Fallby och Johannesson AB och SBG Travel & Event AB kan nu erbjuda ett komplett upplägg med föredrag, grupp/personlig utveckling kombinerat med ett fantastiskt resmål för avkoppling, aktiviteter och upplevelser.

Våra upplägg anpassas efter era önskemål som kryddas med aktiviteter utöver det vanliga.

Markus Johannesson har arbetat på Ricoh Sverige AB i olika ledande roller, de sista åren med nationellt ansvar. Efter 325 allsvenska matcher med Örgryte och Djurgården är han idag också både uppskattad föredragshållare samt expertkommentator i fotboll på SVT.

 

Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare och före detta landslagsman i bordtennis. Efter tio år som ansvarig för idrottspsykologi på Svenska fotbollförbundet arbetade han fram till 2018 i FC Köpenhamn. Johan är författare till flera böcker inom idrottspsykologi. Idag är hans största uppdrag i elitidrotten hos Örebro SK i herrallsvenskan i fotboll.

 

Kontakta oss på info@sbgtravelevent.se för mer information! 

Air charter