U2 Experience & Innocence tour 2018
Se en av världens mest omtyckta rockband på plats, tillsammans med tusentals andra fans.

1/5
Pris fr. 4995:-
Experience + Innocence tour 2018

Efter succén med förra årets turné Joshua Tree Tour är U2 återigen redo att ge sig ut på vägarna. Denna gång baseras turnén på nya plattan "Songs of experience". 

Det legendariska rockbandet har tagit världen med storm. Bandet bildades 1976 i Dublin, Irland. Ända sedan startskottet har bandet bestått av Bono, the Edge, Adam Clayton och Larry Mullen.

U2 brukar omskrivas som det absolut största alternativa rockbandet genom tiderna. Debutalbumet ”Boy”  kom redan 1980 och sedan dess har den ena hyllade skivan efter den andra släppts.  Det näst senaste albumet, ”Songs of Innocence”, har laddats ned över 26 miljoner gånger på iTunes och sticker ut med hits som ”The Miracle”, ”Every Breaking Wave” och ”Song for Someone”. Hur bra det kommer gå för senaste " Songs of Experience" återstår att se, men allt tyder på succé. 

U2 har varit ute på turné regelbundet sedan början av 80-talet, och det verkar alltid finnas en anledning till att se gruppen på nytt. Allt från åttiotalets ”Boy Tour” till de senare årens ”U2 360° Tour” har lockat tusentals gamla och nya fans till spelningar runtom i världen.

Njut av de bästa U2-låtarna på plats och låt dig ryckas med i den magiska stämningen och nostalgin på arenan.

Vill du veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig.

Allmäna resevilkor för paketresor
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Då det just nu finns många som fundera på regler kring bokningar/ avbokningar pga det nya Corona viruset, så länkar vi HÄR till de riktlinjer UD har kring viruset.

Om ni klickar på SRF loggan kommer ni till de "Allmänna villkoren för paketresor".

Klickar ni HÄR kommer ni till SRFs riktlinjer gällande Corona viruset.

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GDPR

SBG Travel & Event sparar huvudbokarens och medresenären/medresenärernas namn, e-post och mobilnummer.

Genom att betala depositionen godkänner huvudbokaren och medresenären/medresenärerna lagrande av personuppgifter enligt lagen om GDPR. Huvudbokaren och medresenären/medresenärerna kan när som helst efter angivet utcheckningsdatum avkräva SBG Travel & Event att radera lagrade personuppgifter genom att maila info@sbgtravelevent.se