OM OSS

SBG Travel & Event började som en ren flygmäklare med uppdrag att hitta flygkapacitet till idrottsklubbar, företag, branschorganisationer eller kunder som behövde frakta gods på flyg pga. tidsnöd eller för att maskiner och utrustning stod stilla i en annan del av världen.
 

Med åren så har vi vuxit till att även bli en heltäckande aktör inom resor och event då vi med vårt breda kontaktnät och kunnande kan lösa allt, vi är ofta anlitade för partner och nätverksresor där vi kan sy ihop allt med flyg, transfer, gemensamma middagar, VIP-arrangemang i loge på något idrottsevenemang och konferens, ofta även kryddat med fantastiska tilläggsaktiviteter.

 

Vi har även helt egna resor, t.ex ett projekt kallat "I Bromans fotspår" där vi tillsammans med TV4 profilen Johan Broman har ett antal fiskedestinationer som är kvalitetssäkrade av Johan där han fiskat och som setts på tv, ex. på dessa resor: Grand Slam i Lappland, Gädd och aborrweekend i Rammlake, Lofoten och Åland. Självklart kan Johan Broman bokas med som personlig guide för att maximera upplevelsen.

 

Vi släpper löpande biljetter och resor till alla stora evenemang som VM, EM etc. oavsett sport, Coldplay i Paris? Ed Sheeran i London? F1 i Monaco? Inga problem, vi löser det. Flyg, transfer, hotell och grymma biljetter eller varför inte en egen loge med en trerätters middag? 

 

Vi är idag anlitade av SHL klubbar, lag i fotbollsallsvenskan, handbollslag, supporterföreningar, branschorganisationer, små till stora företag och privatpersoner som vill ha en upplevelse utöver det vanliga.

 

SBG Travel & Event har tillgång och möjlighet att sy ihop exakt din, ditt företags, eller klubbs drömresa.

 

Du når oss nästan jämt oavsett dygn och klockslag, upplev en service utöver det vanliga.

 

Varmt välkommen att boka med oss. 

Allmäna resevilkor för paketresor
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Då det just nu finns många som fundera på regler kring bokningar/ avbokningar pga det nya Corona viruset, så länkar vi HÄR till de riktlinjer UD har kring viruset.

Om ni klickar på SRF loggan kommer ni till de "Allmänna villkoren för paketresor".

Klickar ni HÄR kommer ni till SRFs riktlinjer gällande Corona viruset.

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GDPR

SBG Travel & Event sparar huvudbokarens och medresenären/medresenärernas namn, e-post och mobilnummer.

Genom att betala depositionen godkänner huvudbokaren och medresenären/medresenärerna lagrande av personuppgifter enligt lagen om GDPR. Huvudbokaren och medresenären/medresenärerna kan när som helst efter angivet utcheckningsdatum avkräva SBG Travel & Event att radera lagrade personuppgifter genom att maila info@sbgtravelevent.se