ROGER WATERS I PRAG
Se Pink Floyds frontfigur live på O2 Arena i Prag

1/1
Pris fr. 4995:-
Us + Them

Namnet på turnén är hämtad från låten "Us And Them" från det mest sålda Pink Floyd-albumet "The Dark Side of the Moon" från 1974. Roger Waters konserter är kända för att vara extraordinära, med toppmoderna produktioner och fantastiskt ljud. Denna turné är inget undantag, efter månader av noggrann planering och stora visioner kommer den mäktiga showen inspirera publiken och ta med dem på en musikalisk resa.

"Roger Waters - Us + Them" är hans första europaturné sedan "The Wall Live" (2010-2013). Den världsberömda världsturnén som sågs av mer än 4 miljoner fans på 219 konserter är fortfarande den mest framgångsrika turnén av en soloartist någonsin.

Missa inte vad som kan vara din sista chans att få uppleva denna musikaliska visionär och levande legenden live. Häng med i den musikaliska resan genom Roger Waters karriär!

Boende

Vi bor 2 nätter på 4**** Hotel Metamorphis som ligger i stadsdelen Stare Mesto nära Theatre Ungelt, Karlsbron och Tyn-katedralen. Platser av intresse i närheten inkluderar Kinsky-palatset och Stavovské divadlo-teatern. Detta charmiga hotell har 38 rum. Frukost ingår alla dagar.

Resa

Vi flyger med reguljärflyg från Arlanda, Göteborg och Köpenhamn på fredagen och reser hem på söndag eftermiddag i ekonomiklass, handbagage ingår. Då det finns flera olika flygförbindelser till Prag så anpassas avgångar efter kundens önskemål och tillgänglighet av biljetter.

O2 Arena

O2 Arena, tidigare Sazka Arena, är en multifunktionsarena i Prag. Den byggdes inför världsmästerskapet i ishockey för herrar 2004 och har en kapacitet för 18 000 åskådare vid konserter, vilket gör den till en av Europas största inomhusarenor.

Vill du veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig.

Allmäna resevilkor för paketresor
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Då det just nu finns många som fundera på regler kring bokningar/ avbokningar pga det nya Corona viruset, så länkar vi HÄR till de riktlinjer UD har kring viruset.

Om ni klickar på SRF loggan kommer ni till de "Allmänna villkoren för paketresor".

Klickar ni HÄR kommer ni till SRFs riktlinjer gällande Corona viruset.

Vi har lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet. Läs mer här.

© 2018 by Scandinavian Broker Group Travel & Event AB

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GDPR

SBG Travel & Event sparar huvudbokarens och medresenären/medresenärernas namn, e-post och mobilnummer.

Genom att betala depositionen godkänner huvudbokaren och medresenären/medresenärerna lagrande av personuppgifter enligt lagen om GDPR. Huvudbokaren och medresenären/medresenärerna kan när som helst efter angivet utcheckningsdatum avkräva SBG Travel & Event att radera lagrade personuppgifter genom att maila info@sbgtravelevent.se